Louis Tomlinson nakon svih porodičnih tragedija: Osećam se bolje, snimaću veselije pesme!

Louis Tomlinson je doživeo dve porodične tragedije zaredom kakve su u stanju da razore čoveka – nakon prerane smrti njegove majke, i njegova sestra je zbog neurednog načina života i patnje izgubila život. Louis se na svu patnju osvrnuo u singlu “Two Of Us” i očigledno više nije imao snage da u muzici nastavi dalje, ali on sad uverava fanove da će biti u stanju da se vrati.

“Nekoliko stvari u mom privatnom životu učinile su stvari mnogo težim, naravno. Svoju bol izneo sam u pesmi ‘Two Of Us’, time sam rekao sve što sam imao, bilo mi je potrebno da skinem to s vrata, u tom periodu sam malo toga mogao da kažem” osvrće se Louis u razgovoru sa Yahoo Entertainmentom na najteži period u životu, ali kako kaže, sada mu je zaista bolje.

“Osećam da mi je bolje, i s tim naravno stižu veselije pesme. Pesme zaista zavise od toga kakav mi je život” zaključuje on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  "Promenili ste mu život": Louisova mama ostavila oproštajno pismo za Directionere!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.