Ogromne razlike: Šta je sve Tini izmenila na svojoj turneji?!

Opšte je poznato da je Tini Stoessel perfekcionista, tako da svi detalji u bilo čemu što radi moraju da budu savršeno urađeni, pogotovo kada su nastupi i turneja u pitanju! Većina zvezda isplanira svaki momenat turneje od pesama do koreografije i kostima, tako da se ponekad dešava da nema većih i značajnijih promena u toku čitave turneje, međutim kod Tini to nije slučaj, jer ona na svakom nastupu nešto promeni, a nakon par nastupa oduševi svoje Tiniste novim kostimima i drugim novinama!

Počnimo prvo od setliste koju je Tini drastično promenila u odnosu na početak “Quiero Volver” turneje. Neke stare pesme je zamenila novim pesmama koje će se naći na trećem albumu, dok je takođe izbacila i neke pesme sa drugog “Quiero Volver” albuma, a to su: “Love Is Love”, “Never Ready” i “Like That”. Od pesama sa albuma prvenca, Tini je na koncertnoj setlisti ostavila “Siempre Brillaras”, “Great Escape”, “Ya No Hay Nadie Que Nos Pare”, “Finders Keepers” i “Si Tu Te Vas”. Pošto pesme sa prvog i drugog albuma zajedno zauzimaju ukupno 13 mesta, na preostalih sedam nalaze se: “Fresa”, “Diciembre”, “Cristina”, “Oye”,”La Cintura”, “Sueltate El Pelo” i “22”.

Sledeći na listi su gostujući izvođači, među kojima su se našli Sebastian Yatra, Lalo Ebrat, Cami, Jorge Blanco, Ruggero Pasquarelli i Cali Y El Dande što je posebno specifično učinilo nastupe po Buenos Ajresu. Međutim, ne možemo očekivati da će svi oni biti prisutni i na nastupima u Evropi, iako bi to takođe bio pun pogodak! Ipak, ne sumnjamo da će Sebastian sve vreme ili barem većinu vremena biti uz svoju voljenu devojku.

Ostatku ove liste sa razlikama pridružićemo i kostime koje je Tini drastično izmenila u odnosu na početak “Quiero Volver” turneje. Tini je dobijala dosta komentara, kako i uvredljivih karaktera, jer joj je većina kostima otvorenija nego ikad, dok su ovi novi drugačiji u odnosu na prve kostime i imaju sličnosti sa nekima koje je Tinita nosila na svojoj “Got Me Started” turneji! Duga crvena haljina, šareni komplet sa šorcem i teksas kombinacija su samo neke od novina i malo je reći da izgledaju sjajno! Verujemo da je ovo samo početak i da Tini ima još dosta toga u rukavu, što će tek pokazati na evropskom delu turneje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Elma nam šalje svoj Instagram posvećen Martini Stoessel!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Ogromne razlike: Šta je sve Tini izmenila na svojoj turneji?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.