Tini otvorila “Quiero Volver” turneju spektaklom!

Za Martinu Stoessel prethodna noć je bila jedna od najvažnijih u životu, jer je ona koncertom u Buenos Ajresu otvorila svoju novu turneju! Sve što smo videli samo na potvrđuje da je ovo potpuno novi nivo u odnosno na “Got Me Started” eru, i da svi moraju biti zadovoljni!

Već sama veličina scena koja sad uključuje i pistu nam je pokazala da je u pitanju mnogo veća produkcija, a nešto pre koncerta procurela je i set lista za koju se kasnije ispostavilo da je bila tačna! Tini je tako pevala miks starih i novih pesama, a kao što verujemo da ste i pretpostavljali, na spisku više nema numera iz “Violette”. Čitav šou bio je podeljen na šest delova, uključujući i bis gde Tini peva “Te quiero mas”.

Spisak pesama koje je ona izvodila izgleda ovako:

1. Princesa

2. Ya no hay nadie que nos pare

3. Confia en mi

4. Never Ready

5. Respirar

6. Lo malo (Remix) (obrada)

7. Finders Keepers

8. Si tu te vas

9. Like That

10. Waves

11. Great Escape

12. Siempre brillaras

13. Yo te amo a ti

14. Lo que tu alma escribe

15. Consejo de amor

16. Sigo adelante

17. Por que te vas

18. Quiero volver

19. Love Is Love

20. Flores

21. Te quiero mas

Sve je zaista izgledalo veličanstveno, od kostima do koreografije, a Tini je zvučala odlično, što makar možemo da naslutimo iz ovih snimaka koji nam stižu od fandoma, jer prenosa naravno da nije bilo.

Tini je često bila na ivici suza, a možda i najlepša stvar bila je to što su se na koncerti okupile i zvezde “Violette”, uključujući tu Samuela Nascimenta odnosno Jorgea Blanca! Nama sad ostaje da vidimo kakvi su Tinini planovi kad je reč o ostatku turneje i vidimo da li na njoj ima mesta za nas!

Autor: Famoza.net Foto:
The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Tini otvorila “Quiero Volver” turneju spektaklom!

  1. Po onome sto sam ja gledala,koncert je bio nevjerovatann😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

    1. Nažalost ne, poručeno je ali još nije poslato, verovatno u ponedeljak. Uz mnogo sreće, stigne pre kraja godine, ali u proseku treba oko mesec dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.