Ispunila obećanje: Udala se Nicki Minaj!

Nicki Minaj obećala je nedavno da će se udati u roku od nedelju dana, i to se zaista i desilo! Ona je tako u utorak ujutru po našem vremenu objavila fotku na kojoj je vidimo sa njenim izabranikom uz komentar, “Gospodin i gospođa.” Kako stoji, venčanje se održalo upravo u ponedeljak, a reperka je dodala i njegovo prezime, pa se sad zove Onika Tanya Maraj-Petty.

Interesantno, njih dvoje su dobili dozvolu za venčanje na leto, i ona bi istekla za nekoliko dana! Ako je ceremonija prošla u tajnosti kako se čini, razlog je očigledan. Javnost nimalo ne voli njenog supruga Kennetha Pettyja koji je dva puta bio u zatvoru – jednom jer je pokušao silovanje, a drugi put jer je ubio čoveka. Dok jedni smatraju da je u pitanju tip osobe koja će uvek praviti probleme i zabrinuti su za Nicki, drugi veruju da takva osoba koja zbog svoje prošlosti ne bi mogla da radi nijedan ozbiljniji posao ne zaslužuje da živi na njen račun.

Ipak, Nicki ima veliku želju da se skrasi sa njim, a nedavno je objavila i da ide u muzičku penziju kako bi se posvetila porodičnom životu. Nama ostaje da im poželimo sreću, jer valjda oboje najbolje znaju šta rade.

Pročitajte još  Cardi B procurela pesma na internet, pa odmah počela da vređa Nicki Minaj i njen fandom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ispunila obećanje: Udala se Nicki Minaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.