Elma nam šalje svoj Instagram posvećen Martini Stoessel!

Heej Famoza! Opet sam tu, u novoj temi, ali i rubrici. ? Nikad nisam pisala za Fan Page, pa evo, sada ću! ? Skoro sam napravila Instagram fanpage,o Tini. ? Voljela bih da reklamirate.. ?

Instagram: Martina ❗?

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dajra nam šalje svoj časopis, "Tini Star"

5 thoughts on “Elma nam šalje svoj Instagram posvećen Martini Stoessel!

  1. Zapratila sam te i dopada mi se profil.
    Ako mozes da i ti mene zapratis,zovem se @karolsevilla.story.Bilo bi mi drago <3333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.