Ispred Kayne Westa i sestara Kardashian: Taylor Swift je najplaćenija zvezda!

Nema dileme ko je najplaćenija zvezda u prethodnih godinu dana! Forbes je objavio svoju novu listu zvezda koje su ostvarile najveću zaradu u periodu između 1. jula 2018. godine i 31. juna 2019. godine, a prvo mesto zauzima Taylor Swift koja je ostvarila neverovatnih 185 miliona dolara zahvaljujući svojoj “Reputation” turneji, kao i novim singlovima koje je objavila pod okriljem nove diskografske kuće “Republic Records”!

Tay je na vrhu ove liste bila 2016. godine, a sada se vratila na mesto broj jedan nakon najuspešnije turneje ikada koja joj je donela ogromnu zaradu, a kako stručnjaci procenjuju, pevačicina zarada će se uvećati nakon što ona narednog meseca predstavi svoj sedmi studijski album “Lover”!

U međuvremenu, Kanye West se vratio na Forbesovu listu nakon četiri godine odsustvovanja, a kako Forbes procenjuje, prodaja njegovih tenisica Yeezy mu je donela zaradu od 150 miliona dolara i time ga stavila na treće mesto njihove liste. Mesto između Tay i Kaynea, odnosno mesto broj dva zauzima sestra Kayneove supruge Kim, Kylie Jenner koja je postala i najmlađa milijarderka na planeti! Kylie je od prodaje svoje kozmetike ostvarila neverovatnih 170 miliona dolara, dok se Kim Kardashian nalazi na mestu broj 26.

Pročitajte još  Da li njena popularnost opada? Kylie Jenner dobila šokantno mali broj lajkova na novom TikTok videu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.