Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota za „break up with your girlfriend, i’m bored“ Ariane Grande!

Ariana Grande trenutno je najaktuelnija zvezda na svetu zahvaljujući albumu „Thank U, Next“ o kom se neprestano priča, a na sve to pevačica je još dobila i prvi Grammy u karijeri za album „Sweetener“, tako da odlično prolazi i Arianin novi singl „break up with your girlfriend, i’m bored“!

Ova pesma sa interesantnim nazivom dobila je spot istog dana kada je objavljen čitav album „Thank U, Next“ a sada je Ari postavila i video „behind the scenes“ tako da možete pogledati kako je čitavo snimanje izgledalo i čuti još neke zanimljivosti o ljubavnom trouglu iz spota i o scenama u bazenu i na terasi! Kako vam se dopada video?

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Alinin kviz: Koliko poznajete Arianu Grande
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota za „break up with your girlfriend, i’m bored“ Ariane Grande!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.