Zvezde na društvenim mrežama: BTS na vrhu, Ari preskočila Biebsa, Tini više nije na listi!

I ove nedelje pratimo popularnost zvezda na tri najveće društvene mreže na svetu (Twitter, Instagram i Facebook) a promena je bilo svuda osim na samom vrhu gde k-pop sastav BTS nastavlja svoju neverovatnu dominaciju!

Njihovo prvo mesto znači da se o njima najviše pričao na društvenim mrežama u prethodnih dana što je za grupu koja peva samo na korejskom zaista fascinantan uspeh, pogotovu jer ovi momci vrlo retko nastupaju van Azije! Isto tako, ove nedelje “Dangerous Woman” turneja je očigledno bila interesantnija od “Purpose” svetske turneje s obzirom da je Ari preskočila Biebsa pa je sad ona druga a Justin treći! Shawn Mendes je odličan četvrti a Nicki Minaj peta! Interesantno na mestima 6 i 7 nalaze se Zayn Malik i Louis Tomlinson a od ostalih 1D momaka tu je još Niall Horan na mestu broj 23 i Liam Payne kao 28. Nema nikakve sumnje da će im se naredne nedelje pridružiti Harry Styles!

Spomenuli bismo još Demi Lovato koja je ostala na poziciji broj 11, Selenu Gomez koja je sa sedme skliznula na 14. poziciju, Madison Beer koja se vratila na odlično 21. mesto i Taylor Swift koja je 42. iako se mesecima krije od javnosti. Na listi za razliku od prošle nedelje nema više Tini Stoessel ali ako je za utehu Tinistima, očigledno je da ćemo je sve češće gledati ovde! Pogledajte svežu listu ovde

Pročitajte još  Vanjinin crteži su vredni divljenja!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Zvezde na društvenim mrežama: BTS na vrhu, Ari preskočila Biebsa, Tini više nije na listi!

  1. Popularnost na tim društvenim mrežama nije toliko važna,druge stvari jesu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.