Zvezde na društvenim mrežama: BTS neprikosnoven, Selenatori pogurali Selenu na mesto broj 2!

Kao što i na našoj top listi jedan izvođač može da dominira po godinu dana, ista stvar dešava se i na svetskom nivou kad je reč o popularnosti zvezda na društvenim mrežama gde tokom ove godine k-pop sastav ima totalnu dominaciju koja je samo potvrđena ove nedelje!

Ako nekad bacite pogled na Twitter trendove, videćete da je često baš BTS među njima, pogotovu ovih dana kad se glasa za najbolju zvezdu na društvenim mrežama a u okviru Billboard Music Awardsa. Ove nedelje jako zadovoljni moraju biti i Selenatori koji su svog idola pogurali do mesta broj 2, što je možda zasluga najave nove sezone “13 Reasons Why” i konstantnih najava da Sel sprema novi album!

Iza nje su redom Justin Bieber, Shawn Mendes, Niall Horan, Rihanna, Nicki Minaj, Beyonce, The Weeknd i Maluma koji zatvara top 10. Harry Styles iznenađujuće je pao sa mesta broj 9 na poziciju 14 a još je gore prošla Ariana Grande koja je sa trećeg dospela na 15. mesto! Ipak, to je najviše posledica toga što se ona pritajila nakon završetka severnoameričke “Dangerous Woman” turneje. Posle pauze na listu se vratila Miley Cyrus na mestu broj 17 a iza nje je Demi Lovato koja prošle nedelje bila peta. Proverite da li su vaši favoriti na listi ovde.

Pročitajte još  Njoj su snovi ostvareni: Dove Cameron počela probe sa Arianom Grande!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Zvezde na društvenim mrežama: BTS neprikosnoven, Selenatori pogurali Selenu na mesto broj 2!

  1. Vratice se Ari ponovo u top 5 sada kada je krenula na Evropsku turneju 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.