Zvezda rijalitija, Mike Johnson potvrdio odlazak na dejt sa Demi Lovato: Ona je sjajna devojka!

Zvezda popularnog američkog rijalitija “The Bachelorette” Mike Johnson mota se oko Demi Lovato već neko vreme, a i ona je vrlo očigledno zainteresovana za novu romansu u svom životu. Mike se do sada nije oglašavao konkretno o Demi osim što joj je ostavljao komentare na Instagramu, ali sada je situacija malo jasnija!

Mike Johnson je napokon otkrio za Entertainment Tonight da su se Demi i on videli! “Demi Lovato i ja smo išli na dejt, žena je jako zanimljiva, sjajna je, to je sve što ću reći. Kad smo Demi i ja zajedno, pričamo o realnim stvarima, ona je tako prizemna i skromna. Jako poštujem to” ispričao je Mike.

Međutim, ni Mike još uvek ne može da potvrdi da su njih dvoje u “pravoj” vezi: “Status naše veze je da smo samo dvoje ljudi koji upoznaju jedno drugo” smatra on. Zvuči kao da je Mike definitivno zainteresovan koliko i Demi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Konačno: Demi Lovato dobija veliku nagradu za spašavanje brojnih života!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.