Zvezda rijalitija, Mike Johnson potvrdio odlazak na dejt sa Demi Lovato: Ona je sjajna devojka!

Zvezda popularnog američkog rijalitija “The Bachelorette” Mike Johnson mota se oko Demi Lovato već neko vreme, a i ona je vrlo očigledno zainteresovana za novu romansu u svom životu. Mike se do sada nije oglašavao konkretno o Demi osim što joj je ostavljao komentare na Instagramu, ali sada je situacija malo jasnija!

Mike Johnson je napokon otkrio za Entertainment Tonight da su se Demi i on videli! “Demi Lovato i ja smo išli na dejt, žena je jako zanimljiva, sjajna je, to je sve što ću reći. Kad smo Demi i ja zajedno, pričamo o realnim stvarima, ona je tako prizemna i skromna. Jako poštujem to” ispričao je Mike.

Međutim, ni Mike još uvek ne može da potvrdi da su njih dvoje u “pravoj” vezi: “Status naše veze je da smo samo dvoje ljudi koji upoznaju jedno drugo” smatra on. Zvuči kao da je Mike definitivno zainteresovan koliko i Demi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Demi Lovato priznaje: Uopšte nisam uživala u pevanju pesama sa „Confident“ albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.