Nova romansa? Demi Lovato izlazi sa zvezdom rijalitija “The Bachelorette”!

Demi Lovato se u odnosu na prethodne godine navikla da provodi neko vreme sama, ali to ne znači da joj je drago što je singl! Demi obožava da uvek bude u društvu nekoga, tako da je uvek u potrazi za novom romansom, a ovoga puta na pomolu je veza sa zvezdom rijalitija “The Bachelorette”, Mikeom Johnsonom!

Već neko vreme je poznato da se Demi interesuje za Mikea, ali oboje žele da idu polako i prvo se bolje upoznaju. “Njih dvoje su otišli na dejt i prošlo je sjajno. Čini se da imaju dosta toga zajedničkog i uživali su” ispričao je izvor za E! News.

Ovo nije prvi put da se u javnosti pojavi priča da se Demi i Mike zbližavaju, jer su njih dvoje već neko vreme flertovali u komentarima Instagram objava, tako da je jasno da se nešto polako ali sigurno odvija!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Demi Lovato: Osećam se slobodno bez Wilmera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.