Nova romansa? Demi Lovato izlazi sa zvezdom rijalitija “The Bachelorette”!

Demi Lovato se u odnosu na prethodne godine navikla da provodi neko vreme sama, ali to ne znači da joj je drago što je singl! Demi obožava da uvek bude u društvu nekoga, tako da je uvek u potrazi za novom romansom, a ovoga puta na pomolu je veza sa zvezdom rijalitija “The Bachelorette”, Mikeom Johnsonom!

Već neko vreme je poznato da se Demi interesuje za Mikea, ali oboje žele da idu polako i prvo se bolje upoznaju. “Njih dvoje su otišli na dejt i prošlo je sjajno. Čini se da imaju dosta toga zajedničkog i uživali su” ispričao je izvor za E! News.

Ovo nije prvi put da se u javnosti pojavi priča da se Demi i Mike zbližavaju, jer su njih dvoje već neko vreme flertovali u komentarima Instagram objava, tako da je jasno da se nešto polako ali sigurno odvija!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ovo se ne propušta: Pogledaj najnoviji koncert Demi Lovato! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.