Pevačica moli Drakea: Nemoj da tetoviraš moj lik na sebi!

Drake baš voli tetovaže i uvek nađe prostora za nove, a jedna od ideja koju ima jeste da na sebe stavi i lik svoje legendarne koleginice i sunarodnice, Celine Dion. Ona je ove srede uradila jedan intervju, pa je iskoristila priliku da reperu poruči da joj je čast što je on toliko voli, ali da bi joj više prijalo da joj to pokaže na neki drugi način.

“Molim te Drake, puno te volim. Mogu li nešto da ti kažem? Nemoj to da radiš! Piši mi ljubavna pisma, šalji mi autograme za moju decu, možeš i da nas posetiš. Spremiću ti ručak i večeru, možemo i na piće. Hej, pa i pevaćemo zajedno, ma šta god hoćeš, i sa tvojom majkom ima da pričam. Samo nemoj da tetoviraš moj lik. Eventualno uradi privremenu tetovažu, ako slučajno ipak promeniš mišljenje”, ispričala je ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Celine Dione

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  BRIT Awards: Trijumf za Arianu Grande, Little Mix i Calvina Harrisa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.