Momak koji je spasao život Demi: Drogirala se pečurkama, tad je zatražila moju pomoć!

13767677_293471361016580_1768778073_n

Demi Lovato bila je lečenju od zloupotrebe droga, alkohola, bulimije i depresije a medicinski ekspert Mike Bayer koji joj je najviše pomogao da se svega toga reši kaže da ona zaista nije birala način kako da našteti sebi!

Po njegovim rečima, Demi je odlučila da promeni svoj život nakon drogiranja pečurkama. “Sreli smo se kad je ona prošla kroz vrlo loše halucinacije jer je koristila pečurke koje izazivaju takve efekte. Svi su je uputili na mene”, priča Mike za Entertainment Tonight. On je ujedno i vlasnik CAST centra u Los Anđelesu koji je upravo namenjen odvikavanju a Demi mu je nedavno postala i partner! “CAST je ranije služio da pomognemo ljudima da ozdrave ali sad nam je cilj da ohrabrimo ljude da budu najbolja moguća verzija sebe. Pomažemo ljudima da budu bolji u svom poslu, u svom braku ili u raznim drugim stvarima”, kaže on.

Mike dodaje i da je pravo čudo ne samo što je Demi prošla bez posledica već i što je uopšte živa! “Ona je svoj život promenila za 180 stepeni. Ona je najveća pop zvezda planete koja o svojim problemima priča javno. To je pravo čudo u ovom poslu kojim se bavi!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li je Selenino ponašanje prema Demi dokaz da će ovih dana najaviti novi album? Izgleda da je tako!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.