Božanstveno: Slavni košarkaš prodaje luksuznu kuću za više od 30 miliona dolara!

Slavni NBA igrač Dwyane Wade i njegova žena, glumica Gabrielle Union pre devet godina kupili su luksuznu kuću na Floridi za 10.6 miliona dolara, koju sada nakon toliko vremena žele da prodaju za tri puta veću vrednost, odnosno za 32.5 miliona dolara! Sam dokaz da kuća vredi ovoliku količinu novca jeste njen neverovatan izgled koji oduzima dah, zato u nastavku dobro pogledajte kako izgleda!

Ova kuća ima šest soba, devet kupatila i nalazi se a severnom kraju Majami Biča, dok je kuća renovirana i bogatija za čitav košarkaški teren! To nije sve, kuća sadrži vrhunski kućni bioskop u kome Dwyane ima mogućnost da gleda svoju ženu Gabrielle na velikom platnu u njenim ulogama, a sve krasi i soba sa vrhunskim vinima!

Ova neverovatna kuća ima 14.000 kvadratnih metara oko koje je dvorište sa površinom od skoro 12.000 kvadrata! Ne treba izostaviti ni ogromne bazene koja ova kuća poseduje, kao i fantastične poglede na more i plažu koji su dostupni iz svake sobe. Da li vam se dopada?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.