Liam Payne: Jednom sam se zaglavio u liftu sa Haylor i pijanim Edom Sheeranom!

Liam Payne gostovao je na radio stanici Z100 gde je jedna od tema bilo njegovo prijateljstvo sa Edom Sheeranom. Ta priča je bila je vrlo živopisna, naročito kad je Liam otkrio detalje koji su u u nju ubacili Taylor Swift i Harryja Stylesa!

“Ed je napisao moj prvi singl, on je super lik. On je zaista jedno od najboljih bića koje znam. Sa njim svi imaju ili ludo iskustvo sa zabave ili samo lepa iskustva. Ja imam oboje”, kaže Liam i onda priča o jednom čudnom događaju sa Edom!

“Jednom sam ušao u lift, sa mnom su bili i moji roditelji, ovo je skroz nasumična priča. Taman smo završili nastup a Ed nam se pridružio na sceni. I Taylor Swift je bila u liftu, Harry Styles takođe, kao i Ed Sheeran. Dok se lift penjao, Ed je išao u krug oko mene i samo govorio ‘bas’. To mi je jedna od omiljenih priča sa zabava.” Mnogima nije bilo teško da pretpostave kako Liam priča o novogodišnjoj žurci 2012. godine i vremenu kad su Tay i Harry počeli da se zabavljaju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pametan potez: Ubedljivo omiljena pesma fandoma i kritičara je novi singl Taylor Swift, spot stiže u nedelju!

One thought on “Liam Payne: Jednom sam se zaglavio u liftu sa Haylor i pijanim Edom Sheeranom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.