Niall Horan: Više ne nosim lažne naočare, stvarno mi je oslabio vid!

Kao što svaki Directioner zna, Niall Horan je počeo da nosi naočare sa običnim staklima jer mu se nošenje naočara jednostavno sviđa. Međutim, kako pevač sad objašnjava, on sad počinje da nosi prave naočare sa dioptrijom jer je utvrđeno da mu se vid pogoršava iako je još uvek vrlo mlad!

Niall je o tome obavestio fandom na Instagramu gde je napisao, “U poslednjih pola godine primećujem kako ne vidim neke stvari koje su udaljene kao i neke natpise na TV ekranima i takve stvari. Zato sam danas uradio test za oči! Ispalo je da su mi potrebne naočare za čitanje, TV i vožnju. Znači, više ne moram da nosim lažne naočare, haha!”

Možda bi nekome teško palo ovako nešto, ali Nialla naočare očigledno čine srećnim! Plus, nadamo se da će njegov stav ohrabriti i sve druge Directionere koji nose naočare da se toga nikad ne stide niti da misle da su drugačiji i manje vredni!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry Styles se rastao od svoje devojke!

3 thoughts on “Niall Horan: Više ne nosim lažne naočare, stvarno mi je oslabio vid!

  1. Stvarno mu mnogo lepo stoje naocare… I ja obozavam naocare,kada sam rekla roditeljima da bih volela da nosim maocare mislili su da sam luda hahah

  2. Jao i ja trebam poceti nositi naocare za daljinu. Pogorsao mi se vid na levom oku.. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.