Verila se Ariana Grande, objavljeni svi detalji!

Dve godine nakon raskida veridbe sa Peteom Davidsonom, Ariana Grande ponovo je srećno zaljubljena, što je sad krunisala veridbom sa Daltonom Gomezom! Ari se pohvalila prstenom na Instagramu, gde ga možemo videti na jednoj od seriji slika! Uz njega, ona je ostavila komentar, “Zauvek, i još”.

Medijima nije trebalo mnogo da iskopaju informacije, pa E! News ističe da je ovo nešto što su oboje želeli. “Ovo je vreme za sreću. Svi su srećni, porodice su im srećne. Maksimalno su uzbuđeni”, ističe jedan insajder.

Ari i Dalton prvi put su viđeni zajedno u februaru, a već tad su delovali par. Ipak potvrda njihove veze došla je tek u maju, kad se Dalton pojavio sa Ari u spotu za “Stuck With U”. Tad je otkriveno da njih dvoje najveći deo vremena provodeći zajedno. Dalton je inače trgovac nekretninama, odnosno bavi se prodajom preskupih kuća, upravo u Los Anđelesu!

Verenički prsten već je dobro analiziran, predsednik kompanije WP Diamonds Andrew Brown već ga je odlično procenio. “Uzimajući u obzir jako boju dijamanta i njegovu providnost, takav prsten košta negde između 150 i 200 hiljada dolara. Drugi juvelir, Shannon Delaney-Ron ima malo drugačije mišljenje, pa kaže da je vrednost između 200 i 300 hiljada dolara!

Pročitajte još  Ariana Grande u ulozi velike obožavateljke: Jedva čekam da tetoviram tvit Jima Carreyja na čelo!

Podrška veridbi stigla je i od Arinih najmilijih, mame Joan odnosno brata Frankieja koji se raduju budućem zetu! Mama Grande tako je napisala, “Tako sam uzbuđena da Daltonu Gomezu poželim dobrodošlicu u našu familiju. Ariana, volim i tebe i Daltona toliko mnogo! Nazdravimo za njihovu večnu ljubavi! Jej!”

I Frankie je bio srećan, pa se obratio na Twitteru rečima, “Ja sam tako srećan zbog vas dvoje i drago mi je što Daltonu mogu da poželim dobrodošlicu u porodicu. Ovo je samo početak dugog života ispunjenog smehom i ljubavlju. Oboje vas volim, srećna vam veridba!” I nama samo ostaje da se pridružimo čestitkama – srećna Ari je najbolja Ari!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Odbrojavamo sate: Lora sutra nosi Ariani Grande u ruke pisma naših Arianatora!

3 thoughts on “Verila se Ariana Grande, objavljeni svi detalji!

  1. Jako sam srećan zbog njih dvoje. 💍❤️ Ali ono sto ocu da vas zamolim, je da možda imate Netflix, da snimite Arianin film Excuse me, i love you, i da ga objavite na YouTube, kako bi Arianatori mogli da ga pogledaju.

  2. Drago mi je što je konačno pronašla partnera za ceo život 🥰 Čestitam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.