Harry Styles prodaje vilu u Hollywoodu za nižu cenu, jer nije uspeo više da zaradi!

Harry Styles je vlasnik luksuzne vile u zapadnom Hollywoodu koja vredi čak 5,8 miliona dolara, međutim on je pokušao da je proda za mnogo veću vrednost prošle godine !

Vila je izgrađena pre 70 godina i prostire se na 4.100 kvadratnih metara sa pogledom na Los Anđeles i Tihi okean, a pevač je pokušao da je proda za 6,6 miliona dolara. Vila sadrži tri spavaće sobe, pet kupatila, krase je srebrne pločice i stakleni zidovi, dok su plafoni visoki čak 10 metara, a pored svega toga uključeni su bazen, teretana, bioskop i ogromna kuhinja.

Harry nema prevelikih troškova kada je u pitanju imovina, zato što on sada zarađuje i do 56 miliona funti godišnje uz sjajnu prodaju albuma i predstojeću svetsku turneju koja uklljučuje veliki broj zemalja, koja će mu još više uvećati imovinu. Pevač je nedavno proslavio i pet meseci veze sa svojom devojkom Camille Rowe koja je upoznala njegovu porodicu tokom božićnih praznika. Kako vam se čini Harryjeva vila?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  The Sun opet napada: Harry Styles izbegava Nialla, Liama i Louisa!

One thought on “Harry Styles prodaje vilu u Hollywoodu za nižu cenu, jer nije uspeo više da zaradi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.