Justin i Hailey ponovo u Italiji, iznajmljuju vilu za 11.000 evra dnevno, a skoro isto toliko i litar pića!

Za 11.000 evra mogli biste sebi da priuštite letovanje iz snova u bilo kom kraju planete, ali Justin Bieber i Hailey Baldwin troše toliko svakog dana, i to samo na iznajmljivanje jedne vile tokom boravka u Italiji!

Naime, par se nalazi u mondenskom letovalištu Amalfijskoj obali a svoju vilu plaćaju upravo toliko. Doduše, uz ovo mesto u paketu dolaze i batler, kuvar i baštovan. Doduše, sve ovo deluje vrlo povoljno kad znamo i da par skoro istu količinu novca troši na jednu jedinu litru vina! “Justin je za 8000 evra kupio bocu Petrus vina”, piše magazin People. “On uživa u hrani i obožava što mu ovo mesto daje privatnost.”

Kako se navodi, da bi dobili svog kuvara, Justin i Hailey su morali zapravo da iznajme čitavo imanje na kome se nalazi još jedna vila, ali to je očigledno cena privatnosti koji su oni spremni da plate, a pre svega Justin za kojeg se navodi da sve plaća.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sad su mnogo bolje: Justin i Hailey provode odmor u rajskom odmaralištu!

2 thoughts on “Justin i Hailey ponovo u Italiji, iznajmljuju vilu za 11.000 evra dnevno, a skoro isto toliko i litar pića!

  1. rekoh,hailey se zeli udati za njegov novac,onda se razvesti i dobiti j***nih 130 milijuna dolara

    1. Da on je lep,malo ce proputovarti svet,kupice joj skupe stvari.Dobice slavu i kada se razvedu PARE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.