Velika beba: Selena Gomez pije mleko iz flašice na cuclu!

Selena Gomez je već navikla da je zovu bebom – Selenatori joj to govore iz milošte, a mediji često koriste “beba” kao pridev, opisujući njene nežne crte lice koje je čine mnogo mlađom nego što jeste. U skladu sa tim, Sel je sad počela i da cucla mleko!

Naime, na Instagram Storyju Seline drugarice Anne Collins pojavila se slika na kojoj njih dve piju mleko na cuclu, a sve prati komentar, “Jedini način da se gleda ‘Vanderpump Rules Reunion'”. Ako vam i dalje ništa nije jasno, “Vanderpump Rules” je popularna serija koju njih dve očigledno redovno prate, a jedna od junakinja šoua, Lala Kent redovno pije mleko iz flašice! Upitana zašto to radi, ona kaže da joj to pomaže da se oseća bolje.

“Imala sam problema sa nervozom, a ja to rešavam tako što stavim nešto u usta i to me uspava. Naravno, da se ne bih ugušila, boca sa cuclom je najbolja moguća stvar. Gledam bebe kako cuclaju i to ih smiruje, pa sam pomislila da će to pomoći i meni. I stvarno, ne radim to svakog dana, ali cuclam svaki put kad imam težak dan.” I Sel često ima problema sa nervozom zbog čega je par puta bila i na kliničkom lečenju, a iako je ovo očigledno samo šala, možda će i ona probati da li joj cuclanje pomaže!

Pročitajte još  Sel Go, Chloe i Zac: "Loše komšije 2" od danas u našim bioskopima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Velika beba: Selena Gomez pije mleko iz flašice na cuclu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.