Tini Stoessel o početku veze sa svojim dečkom: Uradila sam potpuno ludu stvar!

Martina Stoessel važi za devojku koja uvek uz sebe ima porodicu i prijatelje i po karakteru nikako nije buntovnica koja će uraditi nešto na svoju ruku. Ipak, ona kaže da je jednom u životu načinila izuzetak, i to zbog svog sadašnjeg dečka Pepea Barrosa.

Tini kaže da joj je tako jednog dana palo na pamet da sama sedne u avion i ode da se vidi sa Pepeom iako ga je tad jedva i poznavala! “Nisam ga baš mnogo znala, vez nam je tek započinjala”, priča ona. “Bila sam jako mlada i pre toga nikad nisam putovala sama. Uvek sam putovala sa nekim, sa kolegama ili prijateljima, ali nikad sama. Tad sam samo rekla mojima da idem, i objasnila im da zbog dečka kojeg i ne znaju idem u Madrid.”

Martina kaže da je sve prošlo super, ali i da zna da se ponašala potpuno ludo. “Bili smo nekih 5-6 dana zajedno. Moglo je biti skroz loše, dešavaju se lude stvari i zato se uvek treba konsultovati sa roditeljima, što nisam uradila. Mnogo je lakše kad već znate neku osobu”, zaključuje ona. Na sreću po Tini, Pepe je očigledno jako dobar momak!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini govori o novom filmu, albumu i "Violetti"

2 thoughts on “Tini Stoessel o početku veze sa svojim dečkom: Uradila sam potpuno ludu stvar!

  1. Mora da je tada bila jako zaljubljena i na srecu zaljubila se u pravog momka😻❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.