YouTube zvezda preminula od rođendanskog poklona koji je pokazala u svom poslednjem videu

Još jedna tragedija zadesila je YouTube zajednicu, nakon što je 35- godišnja Emily Hatridge preminula u petak. Ova britanska jutjuberka koja je bila fitnes trener i prezenterka izgubila je život nakon užasnog incidenta sa električnim skuterom, o čemu su njeni fanovi obavešteni putem Instagrama.

“Zdravo svima. Ovo je nešto užasno za reći preko Instagrama, ali znamo da su mnogi od vas očekivali da vide Emily danas i ovo je jedini način da vas sve kontaktiramo odjednom.”, stoji u poruci objavljenoj uoči vikenda. “Emily je doživela nesreću juče i preminula je. Svi je mnogo volimo i ona nikad neće biti zaboravljena. Dotakla je toliko života i teško je zamisliti stvari bez nje. Bila je veoma posebna osoba.” Emily je žarko želela da ima dete, i pre samo pet dana objavila je post u kome priča upravo o tome kako ide na terapije u nadi da će postati mama. Samim tim, ova priča deluje još teže.

Kako je londonska policija saopštila, njih je u petak u 9:36h po našem vremenu neko obavestio da se desio sudar između električnog skutera i kamiona u Londonu. Nažalost, kad je hitna pomoć stigla, ona su samo mogli da konstatuju da Emily više ne daje znake života. Kako mediji pišu, ovo je prvi slučaj pogibije neke osobe na električnom skuteru u Britaniji. Počivaj u miru Emily.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/ Emily Hatridge

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “YouTube zvezda preminula od rođendanskog poklona koji je pokazala u svom poslednjem videu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.