Camila Cabello: Otkako sam se zaljubila, osećam se više živom!

Camila Cabello definitivno ima novog dečka, Shawna Mendesa, s obzirom da su se društenim mrežama proširili videi u kojima se oni ljube. U međuvremenu, Camila je upravo na temu ljubavi govorila za magazin Clash gde je istakla da joj je zaljubljivanje mnogo pomoglo u psihološkom smislu.

“Zaljubila sam se i iskusila sam život”, priča Camila, ali ne govori o svemu što joj se dešava sa Shawnom već o nedavno raskinutoj vezi sa Britancem Matthewom Husseyem. “Sad se osećam mnogo življe, više nisam uplašena”, konstatuje ona. Cam objašnjava i koliko se promenila u prethodnih 12 meseci.

“Iskreno, postala sam hrabrija. Osećam da mogu biti iskrenija prema sebi i drugim ljudima jer odrastam i bolje shvatam ko sam. ” Camila i Matthew raskinuli su svoju vezu nakon 18 meseci, a kako je saopšteno, oboje su shvatili da više nisu zaljubljeni, ali i da će ostati prijatelji.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #138 - Glasajte za sve pesme koje volite, jednom dnevno!

One thought on “Camila Cabello: Otkako sam se zaljubila, osećam se više živom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.