Red Velvet skinule BLACKPINK sa vrha najpopularnijih ženskih k-pop grupa!

BLACKPINK već duže su neprikosnovene kad je reč o ženskim k-pop grupama, ali i tome je došao kraj! Na njihovo mesto došla je grupa Red Velvet koja je po svim podacima najpopularnija u poslednjih mesec dana, a koji se pažljivo sakupljaju, kombinujući više faktora.

Konkretno, poeni se dodelju za niz faktor od pojavljivanja u medijima, dok aktivnosti na društvenim mrežama, komunikacije pa čak i aktivnosti fandom. Dok Red Velvet imaju 8,4 miliona poena, drugoplasirane BLACKPINK su na 8,3 a trećeplasirane TWICE na 7,2. Nakon njih redom slede IZ*ONE i Cosmic Girls.

Naravno, ova rangiranja jesu tačna, ali pomalo i stavljaju pritisak na izvođače, jer ako je grupa tokom jednog meseca neaktivna, jer recimo sprema nove pesme i nastupe, to sigurno znači da je će izgubiti svoj visok rejting. Možda i to objašnjava zbog čega k-pop izvođači toliko naporno rade!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  TWICE potvrdile datum svog povratka na scenu!

5 thoughts on “Red Velvet skinule BLACKPINK sa vrha najpopularnijih ženskih k-pop grupa!

  1. U svim ostalim pogledima BLACKPINK je još uvijek na vrhu ❤️ Čestitam RV, ali nikad neće uspjeti zamijeniti BLACKPINK, iako su kao grupa debutirali puno prije. Usput voljela bih da znam na kojem je to site-u.

    1. Ne stavimo uvek linkove, ali to je zvanično rangiranje koje se u Koreji radi svakog meseca. Pisali smo i ranije o tome.

  2. Ovaj rank tehnicki ne cini Red Velvet boljim i popularnijim od Blackpinka. Pogledajte ostale brojeve, na primer preglede na spotovima ili pratioce na instagramu. Blackpink je neporedivo bolja grupa od Red Velveta. Ja licno vise volim Red Velvet od Blackpinka, i jos sam i ReveLuv, ali nazivanje Blackpinka grupe kojoj je dosao kraj slavi je potpuno nepravedno.

    1. Pa, i konstatovali smo u tekstu da su to mesečna rangiranja, i da je dovoljno da grupa par nedelja bude manje aktivna pa da padne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.