Trudna influenserka preminula u čudnim okolnostima

Ova godina je tek počela, ali tužne i loše vijesti ne prestaju stizati! Ovaj put je riječ o Emily Mitchell koja je preminula s 36 godina. Da tragedija bude još tužnija, Emily je u trenutku smrti bila trudna s svojim petim djetetom.

Kako prenosi E!, Emily je bila influencer fokusirana na teme djece i obitelji, a njezin se blog „The hidden way“ zauvijek ugasio tri dana prije Božića. Njezin muž, Joseph Mitchell je u tuzi objavio vijest o Emilynoj smrti.

„Em je doručkovala i pila kavu te je u jednom trenutku ostala bez svijesti.“ započeo je Joseph „Unatoč svim naporima njezine obitelji i hitne pomoći, njezina reanimacija nije bila uspješna. Ona je otišla kući s anđelima. Doktori i dalje traže uzrok njezine smrti.“ završio je Joseph.

Emily je bila trudna 16 tjedana u trenutku smrti, a nije imala nikakve zdravstvene probleme. Na Instagramu se počela baviti svojom trudnoćom, a prije smrti je objavila da nosi dječaka kojeg će nazvati Joey. Uz to, Emily je pratila trudnoću uz fotografije njezinog trbuha, a planirala je imati carski rez.

Ona je  u Instagram postu napisala budućim mamama „Ovo će biti moj peti carski rez. Nevažan je način na koji vaše dijete dođe na svijet. Svaki način je validan. Ja nikada nisam planirala imati pet carskih rezova ali sam shvatila da način rođenja nije bitan sve dok je dijete tu. Svoje dijete volite jednako bez obzira na to kako je rođeno, zar ne? Zašto onda majke koje su rodile tu djecu ne poštujete i cijenite? Majka je majka, bez obzira na sve.“ završila je tada Emily.

Uz jedan pogled na njezin Instagram račun je vidljivo koliko je Emily voljela svoju obitelj. Osim njezine obitelji, Emily je iza sebe ostavile brojne prijatelje i poznanike. Počivaj u miru Emily.

Autor: Famoza.net/Marina Gradac

Foto: Instagram/The hidden way

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.