Nova tragedija: Preminula mama Christine Grimmie

Tina Grimmie, mama tragično nastradale pevačice Christine Grimmie preminula je od raka, dve godine nakon smrti svoje ćerke u pucnjavi nakon koncerta u Orlandu.

Kako se navodi na sajtu Christina Grimmie fondacije, Tina se hrabro borila sa rakom tokom niza godine, a nije se predavala do poslednjeg dana. “Njen smeh, energija, strast i srećan duh će zauvek biti deo nas”, stoji u saopštenju.

Da podsetimo, Christina Grimmie ubijena je 11. juna 2016. godine nakon svog koncerta u Orlandu, a nakon što je na nju pucao poludeli obožavalac. Ona je u teškom stanju prevezena u bolnicu, ali lekari nisu imali nikakve šanse da je spasu. Christina je bila učesnica šoua The Voice i velika drugarica Selene Gomez sa kojom je i išla na jednu od turneja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Christina Grimmie

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  O bolnom srcu i nadi: Predstavljen novi spot Christine Grimmie!

7 thoughts on “Nova tragedija: Preminula mama Christine Grimmie

  1. Tako mi je žao… Još uvek mi je teško i zbog Christine, a sada i njena mama… Stvarno tužno, moje saučešće celoj porodici Grimmie❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.