Nova tragedija: Preminula mama Christine Grimmie

Tina Grimmie, mama tragično nastradale pevačice Christine Grimmie preminula je od raka, dve godine nakon smrti svoje ćerke u pucnjavi nakon koncerta u Orlandu.

Kako se navodi na sajtu Christina Grimmie fondacije, Tina se hrabro borila sa rakom tokom niza godine, a nije se predavala do poslednjeg dana. “Njen smeh, energija, strast i srećan duh će zauvek biti deo nas”, stoji u saopštenju.

Da podsetimo, Christina Grimmie ubijena je 11. juna 2016. godine nakon svog koncerta u Orlandu, a nakon što je na nju pucao poludeli obožavalac. Ona je u teškom stanju prevezena u bolnicu, ali lekari nisu imali nikakve šanse da je spasu. Christina je bila učesnica šoua The Voice i velika drugarica Selene Gomez sa kojom je i išla na jednu od turneja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Christina Grimmie

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ubica bio opsednut Christinom Grimmie, išao na plastične operacije da bi joj se dopao!

7 thoughts on “Nova tragedija: Preminula mama Christine Grimmie

  1. Tako mi je žao… Još uvek mi je teško i zbog Christine, a sada i njena mama… Stvarno tužno, moje saučešće celoj porodici Grimmie❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.