Why Don’t We jedva čeka na turneju: Nervozni smo, ali verujemo da ćemo iznenaditi fanove!

Why Don’t We je bojbend kakav je dugo nedostajao na muzičkoj sceni još od nestanka One Directiona, odnosno njihove poduže pauze, tako da će momci iskoristiti ovaj period da još više učvrste svoju slavu i da konačno krenu na veliku turneju – svi članovi priznaju da su nervozni zbog toga, jer se u ovom trenutku od njih zaista dosta očekuje!

Corbyn iz benda Why Don’t We je za Forbes izjavio da i dalje ne može da veruje da je sve ovo stvarnost! „Znate ono kad ste mladi i imate želju da radite ovako nešto? Sanjate o tome, ali nikad ne mislite da će to stvarno da se ostvari. Biti u ovoj poziciji, snimati ovakve pesme i pevati uživo, sve to su blagoslovi koje dobijamo svakoga dana“ priča Corbyn, dodajući da će turneja biti jako uzbudljiva za njih ali i za fandom!

„Jako smo nervozni, jer želimo da ovo bude besprekorno, ako je ovo već jedina stvar kojom se bavimo. Ne smemo ništa da otkrijemo, ali turneja će u odnosu na prošlogodišnju definitivno biti skroz novi nivo. Vreme je da stvari sada budu još veće i bolje“ otkriva Corbyn. Jedva čekamo da vidimo šta su momci spremili!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Why Don’t We

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Bend "Why Don't We" objavili pesmu koju je napisao Ed Sheeran

2 thoughts on “Why Don’t We jedva čeka na turneju: Nervozni smo, ali verujemo da ćemo iznenaditi fanove!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.