Postoje razlozi: Zašto Gigi Hadid ipak ne veruje da će se ikad vratiti Zaynu Maliku?

Zayn Malik i Gigi Hadid bili su jako dugo zajedno, neko vreme je Gigina mama redovno govorila za medije kako obožava Zayna i kako se ne bi začudila kad bi se njih dvoje uskoro i venčali, zatim je usledio raskid, pa nakon njega su ponovo pokušavali da obnove vezu i ponovo su viđani zajedno, ali izgleda da je ovaj put definitivno gotovo.

Početkom marta je Zayn na Twitteru odlučio da otvori dušu i tvituje „Gigi Hadid, volim te“, pa je to uzdrmalo javnost u tom trenutku, ali se ni od tada nije desilo ništa novo u njegovoj propaloj vezi sa Gigi, a izvor za Us Weekly pokušava da objasni šta se ovde zapravo događa trenutno. „Gigi i Zayn i dalje pričaju, naravno da ga i dalje voli, ali on ima velike komplekse i ona je svesna da njih dvoje nisu kompatibilni, tako da će Gigi ostati singl“ objašnjava izvor.

Još u januaru svi mediji su pisali da su Zayn i Gigi definitivno stavili tačku na svoju vezu, a to je potvrdilo i vreme jer Gigi i dalje ne popušta, a i drugi izvori su tvrdili da je Zaynu trenutno jako teško na psihičkom planu i da Gigi tu ne može da mu pomogne, niti iko drugi, već da kroz to mora da prođe sam.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #27

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Postoje razlozi: Zašto Gigi Hadid ipak ne veruje da će se ikad vratiti Zaynu Maliku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.