Liam Payne ponovo priča o povratku One Directiona: Jedva čekam, ponosan sam što sam deo tog benda!

Izgleda da Liam više ne razmatra mogućnost da se bend vrati – on to podrazumeva i samo čeka da se to što pre desi!

Liam je presrećan što svi momci imaju i odlične solo karijere i prosto ne može da veruje u sve ovo! „Ovo je ludo, svi imaju albume na vrhu top lista. Čestitke Niallu za njegov najnoviji album“ izjavio je on u želji da oda počast svom prijatelju čiji album je najsvežiji. „Ne mogu da verujem da obaramo rekorde i dok je bend na pauzi, ali to me čini još ponosnijim i jedva čekam da se 1D vrati!“

Ipak, Liam misli da je vreme u kom se nalazimo dosta uticalo na to da se bend ne zaboravi iako je mesecima na pauzi – „Mi smo prvi bend koji se razišao u doba ogromne popularnosti društvenih mreža, ranije si lako mogao da zaboraviš na nekoga ali sada ti svakodnevno izlazi na Instagram Storyjima šta ta osoba trenutno radi“ priznaje on. „Mislim da je to imalo efekta, samo treba ovako da nastavimo. Uzgred, čuo sam da je moja pesma u top 10 letnjih hitova na Spotifyju, poludeo sam od sreće“ dodaje Liam.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Liam Payne: Kupio sam leteći auto iz Harryja Pottera!

One thought on “Liam Payne ponovo priča o povratku One Directiona: Jedva čekam, ponosan sam što sam deo tog benda!

  1. Volela bi da se ponovi okupe,ali kako vreme prolazi činimi se da su sve manje šanse za to

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.