BTS o mentalnom zdravlju: Poruka koju šaljemo svojim pesmama jako je važna, sve to radimo za fanove!

BTS je za Entertainment Weekly odlučio da umesto razgovora samo o novoj muzici ispriča nešto i o poruci koju šalje kroz muziku, i članovi benda poručuju da im se dopada što sve više mladih izvođača promoviše poruke o mentalnom zdravlju koje kao da se kroz vekove i civilizacije ignorisalo.

Naime, Suga je najpre rekao da je uveren da je poruka u pesmama o mentalnom zdravlju jedan od najvažnijih aspekata svega što rade. “Depresija nije nešto za šta odeš kod doktora i dobiješ dijagnozu, i svi smatramo da je jako važno da ljudi koji imaju platformu i čiji se glas čuje zapravo pričaju o tome. Ne samo mi, već i druge zvezde, treba da pričamo o tome.” priča Suga, na šta se nadovezao i RM. “Zato smo i napravili ‘Love Yourself’ koncept, jer smatramo da ljubav počinje kada prvo zavolimo ono što smo mi sami” objašnjava on.

Suga ovu priču zaključuje rečima da je, na kraju krajeva, najvažnije da ova poruka dođe do njihovih fanova. “Fanovi su ono što najviše utiče na nas, i naša najveća snaga i radost. Uvek imamo to u glavi kada stvaramo muziku za njih, i verujemo da kroz nju i oni mogu da osećaju tu snagu i radost” zaključuje on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  BTS o novim ciljevima: Rado bismo išli na Grammy Awards i bili prvi na Billboard listama!

One thought on “BTS o mentalnom zdravlju: Poruka koju šaljemo svojim pesmama jako je važna, sve to radimo za fanove!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.