Vreme leti: Album Taylor Swift „Fearless“ objavljen pre tačno deset godina!

Taylor Swift poseduje legendarnih šest albuma, i svaki od njih je priča za sebe i sve ih mnogo volimo, ali jedan od albuma koji i naša redakcija najviše voli upravo je „Fearless“!

Album „Fearless“ već se može ubrajati u klasike kantri muzike, jer je on sada star već čitavu deceniju, s obzirom da je svetlost dana ugledao 11. novembra 2008. godine! Upravo ovaj album učinio je da Taylor postane senzacija top lista kada je objavljena pesma „You Belong With Me“ koja je, bez sumnje, bila i ostala slušana i danas, i ovu pesmu sa razlogom ubrajamo u jedan od klasika prošle decenije!

Samo par meseci nakon objavljivanja ovog legendarnog albuma, Tay je već bila spremna za turneju i osvajanje arena, zatim je objavila i platinastu verziju albuma na koju je dodala pet pesama koje su takođe postigle uspeh! „Love Story“ je ubedljivo numera koja je Taylor dovela do zvezda, a pamtimo i velike balade kao što su „White Horse“ i „Fifteen“ koji je napisala o svojoj najboljoj drugarici. Ne sme se zaboraviti ni jedna od njenih najlepših pesama ikada koja takođe pripada ovom albumu, „The Best Day“, pesma koju je posvetila svojoj mami i odrastanju uopšte. Imate li vi omiljenu pesmu sa ovog albuma?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Stvari su ozbiljne: Novi dečko Taylor Swift se seli u Ameriku zbog nje!

4 thoughts on “Vreme leti: Album Taylor Swift „Fearless“ objavljen pre tačno deset godina!

  1. Sve pjesme sa "Fearless" albuma su sjajne, ali "Love Story" i YBWM će zauvijek biti moje omiljene pjesme od nje. Kao i muzički klasici 😊💛.

  2. OMG! Zar je već toliko prošlo?! Pa meni su sve pjesme sa toga albuma omiljene! ❤
    I love you Tay Tay! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.