Povratak korenima: Taylor Swift snimila kantri pesmu za Sugarland!Taylor Swift je napustila kantri, ali taj žanr će uvek ostati negde u njenom srcu i to pokazuje svojim najnovijim poduhvatima!

Sugarland je kantri duo koji polako osvaja ljubitelje ovog žanra, skuplja nagrade i sprema svoj album koji će izaći u junu, pod nazivom „Bigger“ – ekipa je objavila zvaničnu listu pesama, a jedna od njih odnosno sedma numera posebno je privukla pažnju svih! Naime, lista pesama otkrila je da je i Taylor Swift učestvovala u snimanju ovog albuma i da će njihov duet „Babe“ izaći sledeće nedelje!

„Babe“ je sigurno kantri pesma a kako taj žanr nije stran ni Taylor ni Swiftiejima koji je vole od početka karijere, ovo će verovatno biti stvar koja podseća na ranije Tayine radove! Taylor je ovih dana obradila i pesmu „September“ od Earth, Wind And Fire a osim toga se pojavila u Bluebird kafeu u kom je nekada izvodila kantri – da li je megazvezda nostalgična da se vrati svojim počecima?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  To uključuje i Taylor Swift: Kim Kardashian poslala poklone svim svojim slavnim hejterima!

4 thoughts on “Povratak korenima: Taylor Swift snimila kantri pesmu za Sugarland!

  1. Jedva cekam!!!
    Inc jako bih zelela da TS7 bude u kantri stilu,ali ne verujem da ce se to desiti,takodje ovih dana slusam samo september i delicate akustik😊😍

  2. Sebtembar zvuci predobro.Obozavam tu pesmu.Inace nedostaju mi one Tayine kantri pesme… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.