Postoji poseban razlog: Evo zašto Ariana Grande pominje svog oca u pesmi „Thank U, Next“!

Ariana Grande osvaja top liste pesmom „Thank U, Next“, možda zbog zaraznog ritma, ali vrlo verovatno i zbog toga što je ova pesma jako lična – čitava njena priča vezana je zaista za Arianin život.

Ovoj teoriji govore u prilog i posvete bivšim momcima na početku pesme, ali i poseban momenat pri kraju, kada pominje i svog oca, odnosno Edwarda Buteru! Ari veoma retko govori o ovoj situaciji, ali njen otac je u mnogo momenata njenog odrastanja bio odsutan, jer su se on i njena mama Joan rastali još kada je Ari imala samo osam godina, i njena otuđenost od oca mnogo je uticala na ličnost kakva je sada, ali je u intervjuu iz 2014. godine otkrila da je i dalje zbunjena zbog svega.

„Ta stvar je jako privatna, i dugo vremena mi je trebalo da prihvatim to. Pomoglo mi je da prihvatim sve ovo kada sam shvatila da sam ja u mnogo čemu kao moj tata, iako nikada nisam volela taj deo sebe. Morala sam da prihvatim da je OK da se ne slažeš sa nekim ali da ga i dalje voliš“ objašnjava ona tad.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Savršena kombinacija: Ariana i Xtina zajedno otpevale "Dangerous Woman"! (video)

4 thoughts on “Postoji poseban razlog: Evo zašto Ariana Grande pominje svog oca u pesmi „Thank U, Next“!

  1. Razumem je u potpunosti jer sam u istoj situaciji kao ona. Samo sto moj tata ne zeli da vidi mene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.