Nove verzije hitova, nove pesme… Poslušajte “Fearless” u Taylor Swift verziji!

Taylor Swift je neko ko od početka karantina doslovno ne prestaje da radi. Dok neki ovaj period koriste da se odmore, ona grabi sve što je njeno, i stvara još pored toga! Dakle, pevačica je prošlog leta iz dosade napisala album godine “folklore” (što je prilično impresivno, složićete se), a nedugo zatim i “evermore”, možda i još jače izdanje. Na sve to, ona je kraj 2020. godine zakazala za reizdanja njenih starih albuma – juče je svetlost dana prvo ugledao njen drugi kantri album, “Fearless“!

Da podsetimo, pevačica je, zahvaljujući ugovoru u Big Machine muzičkoj kući i kupovini Scootera Brauna, izgubila pravo na svojih prvih šest albuma, što je definitivno jedan veliki deo karijere, pa je odlučila da sve albume od “Taylor Swift” do “Reputation” ponovo snimi i objavi, sa naznakom “Taylorina verzija” na svakom albumu, jer joj ovi albumi istinski pripadaju.

“Fearless” je prvi album koji je odlučila da podeli već juče, i moramo priznati da su sva očekivanja ispunjena – svi hitovi i velike pesme iz dvehiljaditih ponovo su oživljene, a uverićete se sami kako mnogi od njih zvuče jako slično a opet dosta drugačije u njenoj boji glasa i zrelijem pevanju – drastično se razlikuje tonalitet u “Fifteen” i “Jump Then Fall”, recimo, i obe pesme su sad na jačem nivou.

Pročitajte još  Neverovatno: Poludeli obožavalac Taylor Swift opljačkao banku pa joj odneo novac u nadi da će je zavesti!

Jedan presladak momenat cele priče je i video sa tekstom i slikama koji je spremila za “The Best Day”, jer je ova pesma posvećena njenoj mami – Tay je u novi video stavila preslatke kadrove sebe i svoje mame, kao što je to u prvoj verziji pesme uradila, ali sa skroz novim slikama!

Dosta se diskutuje i o šest novih numera koje je Tay izvukla iz svoje “arhive” iz 2008. i približnih godina – svih šest će vas navesti na pitanje zašto bi se ovakve pesme uopšte odbacile, naročito “Mr. Perfectly Fine” koja bi komotno bila hit u svoje vreme.

Podelite i vi sa nama svoje utiske, jedva čekamo da ih čujemo!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Snašao se: DJ koji je osuđen zbog nepristojnog dodirivanja Taylor Swift već dobio novi posao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.