I njoj je smešno: Glumac slučajno citirao pesmu Ariane Grande na Twitteru, ona mu odgovorila!

Nekada se desi da kažemo nešto potpuno nesvesni da zapravo citiramo nečije reči – to se upravo dogodilo glumcu iz filmova „Star Wars“, Mark Hamillu!

Naime, Mark je imao urnebesan Twitter momenat pre tri dana, kada je tvitovao „Thank You, Next“ uopšte ne znajući da citira sada već popularan hit Ariane Grande! Glumac nije davao nikakve znake za to u prvobitnom tvitu, ali Ari je citirala njegov tvit sa odgovorom: „Ne mogu da dišem“, verovatno misleći na to da joj je sve ovo smešno, a onda je Mark otkrio da nije imao pojma za pesmu!

„Znaš da nisi OK kad ti neko ukaže da je tvit za koji si ti mislio da je uobičajena fraza zapravo naslov novog albuma Ariane Grande, jednog od najpopularnijih izvođača u istoriji šou biznisa“ napisao je on uz hešteg #ItsUNotYou, aludirajući na to da nije napisao „tačno“ tvit! Ari je i na ovaj tvit odgovorila uz smeh, „Tetoviraću ovo na svom čelu“, napisala je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ariana Grande priključena na infuziju, u suzama otkazala koncert! (video)

One thought on “I njoj je smešno: Glumac slučajno citirao pesmu Ariane Grande na Twitteru, ona mu odgovorila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.