Miley Cyrus se oglasila prvi put nakon vesti o razvodu!

Vest o razvodu Miley Cyrus i Liama Hemswortha svet nije najbolje podneo, a samo nekoliko sati nakon te vesti, objavljene su slike Miley i bivše žene Brodyja Jennera, Kaitlynn, kako se ljube na jahti u Italiji. Sada se Miley prvi put oglasila na društvenim mrežama nakon svih glasina.

Pevačica nije objavila ništa vezano za trenutnu situaciju s Liamom, već je samo ostavila ekološku poruku na svoj Instagram “Ne borite se s evolucijom, jer nikada nećete pobediti. Kao planina ja stojim na vrhu, koji je nekad bio ispod vode, povezan s Afrikom, ali promena je neizbežna…” Kao što vidite, Miley ne pominje ništa vezano za razvod, mada neki ovo shvataju kao metaforičku poruku.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ne prihvata NE kao odgovor: Sabrina Carpenter u susretu s 10 nezgodnih pitanja!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.