Vređa li Biebsa to što Ari brani Selenu?

13258969_1550685921901536_1862492492_n

Danas se mnogo priča o tome kako je Ariana Grande branila Selenu Gomez rekavši da je sramota kad je mediji ne zovu imenom već samo bivšom devojkom Justina Biebera. Zbog toga, vrlo je interesantno čuti šta Biebs misli o tome!

Kako se ovakve stvari ne komentarišu zvanično, informacije nam ponovo dolaze iz izvora koji su mu navodno bliski. “Justin njene reči nije doživeo kao provokaciju. Oni misli da je ona rekla nešto što je vrlo kul. On zna da Selena želi da bude poznata po svom radu a ne po njemu. Justin ne želi da ugrozi njenu sreću i podržava to što je Ari rekla”, piše HollywoodLife.com

Navodno, i Sel je jako srećna zbog svega. “Selena je počastvovana time što je Ariana rekla. Iako njih dve nisu bliske, ona jako ceni takvu podršku. Ona Arianu smatra da je čitav intervju bio klasa za sebe i takvom smatra i Arianu.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Majka Belieberke poslala pismo Jusu: Dok je umirala, imala je osmeh na licu zbog tvoje muzike

One thought on “Vređa li Biebsa to što Ari brani Selenu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.