Ne želi da je izgubi: Justin Bieber ponovo dokazuje Seleni da treba da ostane sa njim za ceo život!

Kako piše magazin People, Justin Bieber i Selena Gomez viđaju se svakog dana i vrlo su srećni. Međutim, Biebs ne želi da ostavi ni trunku sumnje Seleniti pa se stalno trudi da joj pokaže kako je sad dobra osoba na čije postupke može da bude samo ponosna!

“Justin i Selena stoje sjajno. Mnogo vremena provode zajedno ali daleko od očiju javnosti”, piše ovaj magazin. “Idu zajedno u crkvu, večeraju i druže se. Justin želi da dokaže da je sad bolji dečko nego što je ikad bio”. Koliko je odlučan u tome, Biebs najbolje pokazuje time što mu Selenina porodica ne veruje i ne želi da on dolazi u njenu porodičnu kuću.

“Justinova familija obožava Selenu ali Selenina familija baš i ne voli što se ona viđa sa njim. Ona ne sme da ga dovede na porodične skupove. Zna se da će Selena Božić provesti sa familijom ali Justin za sad nije pozvan.” Hoće li ljubav ipak pobediti? Nastavi li Biebs ovako, samo je pitanje vreme kad će porodica njegove devojke shvatiti da ovo što rade nije u redu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Scooter Braun o skandalima Ari i Biebsa: "Javnost pridaje previše značaja krofnama i jajima"!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.