Slavni muzičar potvrdio da Ariana Grande snima svoj sedmi album!

Ariana Grande uopšte ne gubi na svojoj kreativnosti! Iako je muzičarka ovih dana zauzeta jer snima šou “The Voice“, njen legendarni kolega Nile Rodgers potvrdio je da radi na jednom pesmi za njen sedmi po redu album. Muzičar koji je pre nekoliko godina nastupio na EXIT festivalu u Novom Sadu, ipak nije smeo da otkrije previše.

Nile je dodao i još nešto interesantno, a to je da na ovoj pesmi on sarađuje sa Johnom Legendom, koji je takođe sudija u The Voice. Govoreći za The Sun, on je rekao, “U poslednje dve nedelje ja radim produkciju za novi album grupe ‘The Zuttons’. Takođe, završio sam rad sa Arianom Grande i Johnom Legendom. Raditi sa Arianom bilo je sjajno.”

“Vidite, Ryan Tedder je sjajan tekstopisac, pa kad mi je dao instrukcije, ja sam mu rekao da skroz kapiram. Ja to ne kažem jer sam egoista. Ja samo verujem da je moj posao da umetnike odvedem sa jednom na drugo mesto. Ja ne mogu da vam otkrijem kako zvuči ta muzika – to je njen posao”, zaključuje on. Ipak, ono što Nile sugeriše jeste da će se Ari oprobati u drugim žanrovima!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jedna briga manje: Kažnjen momak koji proganja Arianu Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.