Pomirenje: Selena i njena mama se dogovorile da ignorišu Biebsa kad su zajedno!

Selena Gomez i njena mama Mandy Teefey su se ponovo približile narednih dana, što pokazuje i to da je Mandy ponovo počela da je prati na Instagramu. Ipak, da bi njih dve funkcionisale zajedno, to znači da Justin Bieber mora da nestane iz njihovih razgovora.

“Mandy je rekla šta misli o njemu a Seleni je to jasno i to je to. Da se njih dve ne bi svađale, jednostavno ne pričaju o Justinu. Mandy zna da je Selena odrasla osoba i da će uraditi ono što želi”, piše Entertainment Tonight o razlozima zašto je njihov odnos poboljšan prethodnih dana.

“Mandy je i javno saopštila šta misli o Justinu pa više nema razloga da se priča o tome. Ona neće sabotirati njihovu vezu niti će naterati Selenu da bira između njega i svoje porodice”. Seleni sad samo ostaje nada da će Biebs nastaviti da se ponaša kao uzoran dečko i da će jednog dana povratiti poverenje koje je imao!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mi smo sledeći? Selena stigla na 50 kilometara od Srbije!

8 thoughts on “Pomirenje: Selena i njena mama se dogovorile da ignorišu Biebsa kad su zajedno!

  1. Drago mi je što su se pomirile i nadam se da će Mandy uskoro shvatiti da je Jus super momak. 😍

  2. Jeeeejjj! Super sto su se pomirile! Tj ja sam Selenator, a na Beliber, ali naravno da ona ima pravo da sama izabere…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.