Victoria Justice: Ono što vidite na društvenim mrežama sam prava ja!

Victoria je tip osobe koji ne voli Instagram naloge o kojima se neko posebno brine, pa tako ona ističe da se uvek trudi da bude ono što jeste i ništa osim toga, i naravno vodi svoje naloge sama.

„Sve više viđam ogromne Instagram naloge koje neko drugi vodi umesto tih zvezda. Ja to nikada ne bih mogla, to bi bilo tako fejk. Sve što vidite tamo je moj glas i moja slika koju sam ja objavila, ništa osim toga“ otkriva Vic i kaže da joj nije na prvom mestu da ima savršeno uredne naloge.

Vic kaže i da dosta vremena zapravo provodi van društvenih mreža – „Nisam opsednuta lajkovima i konstantnim aktivnostima na društvenim mrežama, volim da uživam u životu van toga. Ponekad mi treba pauza, idem negde sa porodicom, prijateljima, psima, viđam se sa onima koji nisu opsednuti internetom“ kaže ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Victorious treba dovršiti": Ari Grande pokrenula povratak slavne serije, svi pristali!!!

One thought on “Victoria Justice: Ono što vidite na društvenim mrežama sam prava ja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.