Gde su i šta rade glumci iz serije “Victorious”?

Juče su zvezde serije “Victorious” proslavile jubilarnih deset godina od ove serije koja je obeležila kako vaše, tako i njihove živote. Mnogi od njih danas su velike zvezde, iako se tada u svojim tinejdž danima tome verovatno nisu ni nadali – Famoza za vas analizira koliko je koja zvezda iz ove serije uspela i gde su oni danas i čime se bave!

Ariana Grande

Ari je svakako najveća zvezda “Victoriousa”, slobodno možemo reći da ona danas nosi status megazvezde širom sveta. U našem regionu spada u najomiljenije zvezde iz Amerike, a tako je još od njenog trećeg studijskog albuma “Dangerous Woman” – “Sweetener” i “thank u, next” su samo dodatno zacementirali njenu poziciju na samom vrhu, a za “Sweetener” je dobila i svoj prvi i jedini Grammy, najprestižniju muzičku nagradu. Šta o njoj da vam pišemo, a da već ne znate?

Victoria Justice

Kao što vidite na slici gore, Vic se i danas čuje sa društvom koje je stekla u seriji, a i tada je bila jako voljena na setu. Od tada, Vic se ostvarila u nekoliko uloga, pre “Victoriousa” mogli ste je videti u komediji “Zoey 101”, ali ju je tek “Victorious” vinuo u zvezde. 2015. godine je glumila u trileru “Eye Candy” i snimila je nekoliko pesama kao solo izvođač.

Pročitajte još  U čije ruke ide "Dangerous Woman?"

Elizabeth Gillies

Liz je u neku ruku bila antagonista u seriji, ali je ona u sjajnom odnosu sa svima iz ekipe, a pojavila se i u dva spota Ariane Grande – recimo, sigurno ste je primetili u “thank u, next”. Poznata je i njena uloga iz 2017. godine u seriji “Dynasty”.

Matt Bennett

Matt je ostao blizak sa mnogima, a naročito sa Ari koja ga je odabrala da glumi u njenom spotu “One Last Time” praktično glavnu ulogu, a pojavio se i u “thank u, next”! On se kao Vic bavi i muzikom, pa je 2016. objavio album, a imao je pojavljivanje i u slavnim serijama “Grey’s Anatomy” i “Shameless”.

Leon Thomas III

Leon je u “Victorious” došao kao glumac, ali on je sada prvenstveno jako dobar muzičar – bio je producent pet pesama Ariane Grande za njen debi album “Yours Truly”, a najveći trijumf mu je Grammy nagrada koju je dobio kao jedan od producenata albuma Post Malonea “Stoney”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Victorious

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Stvarno joj nije dobro: Ariana Grande otkazala današnje gostovanje u SNL-u, Kanye West uskočio kao zamena

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.