Victoria Justice: Jako ličim na moj fandom!

O nekim vrlo mladim zvezdama govori se jako potcenjivački jer im je i fandom takav ali kao da svi zaboravljaju da nije bilo ništa drugačiji sa Justinom Bieberom, Selenom Gomez ili Victorijom Justice kad su bili na početku karijere. Za Victoriju Justice to je prava sreća jer ona kaže ljudi koji je vole i liče na nju po svemu!

“Nedavno sam gledala moju Instagram analitiku pa sam shvatila da me najviše prate osobe od 17 do 24 godine što bi i trebalo da bude tako jer smo zajedno odrastali”, priča ona ponosna i duboko veruje da su njeni fanovi osobe koje je ne samo vole nego i sa kojima deli mnogo toga.

“Nas interesuju iste stvari, tako da ako im preporučim nešto preko društvenih mreža (film, muziku ili tako nešto), najveći deo njih to zaista i zanima”, ističe Vic u intervjuu za časopis Kode. Ona ističe da ipak postavlja neke granice. “Jako sam aktivna na društvenim medijima i delim neke informacije iz svog ličnog života ali neke stvari ipak nisu za javnost!” zaključuje glumica i pevačica.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Victoriji Justice ne treba društvo zvezda: Više volim iskrene ljude!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.