Preokret: Zabranjeni film Selene Gomez ipak će se prikazivati u bioskopima!

Mnogi, pa i sama Selena Gomez smatraju da je bila greška što je ikad snimala film “A Rainy Day in New York”, koji je nakon završetka snimanja samo sklonjen u stranu, uz najave da se nikad neće ni prikazivati. Međutim, situacija se izgleda promenila!

Ako se ne sećate, najveći problem film je režiser Woody Allen kojeg odavno prati reputacija čudnog čoveka koji se oženio sa sopstvenom usvojenom ćerkom. Sem toga, njega su poslednjih godina glumice optuživale za uznemiravanje, a sama Selena se svoje kompletne zarade od snimanja odrekla u korist jedne fondacije koja se bori upravo za ženska prava.

Međutim, kako sad stoji na čuvenom filmskom sajtu IMDB, ovaj film ne samo da će pojaviti u prodaji, već će se prethodno prikazivati i u bioskopima, što je veliko iznenađenje. Pitanje je kako će sve to izgledati jer dobar deo ekipe se distancirao od filma i teško da će biti spreman da se pojavi na premijeri koja je planirana za 2019. godinu. Više detalja o svemu za sad nije poznato.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Organizator o dolasku Selene Gomez: Predstoji duga i teška borba, neće pre naredne jeseni

One thought on “Preokret: Zabranjeni film Selene Gomez ipak će se prikazivati u bioskopima!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.