Film već u bioskopima: Julia Michaels predstavlja spot za magičnu baladu „Heaven“ iz filma „Ffity Shades Freed“!

Da li volite trilogiju „Pedeset nijansi“? Ako je tako, ovih dana imate više razloga za radost, a jedan više je i novi spot Julie Michaels koja je specijalno za film napisala pesmu „Heaven“!

Julia se za „Fifty Shades Freed“ album dosta angažovala pa je radila na još jednoj pesmi, a „Heaven“ je jedna od prvih objavljenih pesama, koja je sada dobila i svoj spot. U spotu, koji krasi mračna atmosfera poput tonova pesme, možete videti nekoliko momaka pored Julie, a ona je kao profesionalni tekstopisac ušla u psihologiju glavne junakinje Anastazije Stil i opisala fatalnog Greja kao momka koji joj je doneo raj – „They say all good boys go to heaven, but bad boys bring Heaven to you“ simbolično peva ona u refrenu. Film je u naše bioskope stigao već u sredu!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sabrina, Julia... Ovo su najgora izdanja na AMA 2017!

One thought on “Film već u bioskopima: Julia Michaels predstavlja spot za magičnu baladu „Heaven“ iz filma „Ffity Shades Freed“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.