“Ne pokazuj nepoštovanje prema mojoj ideji ljubavi…” Bella Thorne i Mod Sun u žestokoj svađi na Twitteru!

Bella Thorne i njen bivši dečko Mod Sun napravili su pravu dramu na Twitteru! Bella je tek pre nekoliko dana zvanično izgladila stvari sa Tanom Mongeau, sa kojom se i posvađala zato što je navodno Tana viđena sa Mod Sunom. Ali ova svađa je otišla mnogo dalje od toga…

Sve je počelo time što je Mod Sun prokomentarisao na Twitteru to što je Bella okačila video koji izgleda kao venčanje, u cilju promocije svoje nove knjige “The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray”.

“Ozbiljno…..nemoj koristiti video našeg venčanja da promovišeš svoju knjigu. Ne pokazuj nepoštovanje prema mojoj ideji ljubavi…ako si sve fejkovala tog dana onda si stvarno fenomenalna glumica. Prestani da namerno povređuješ ljude koji se zaceljuju”. Bella je odmah odgovorila na ovo da bi razjasnila stvari.

“Nakon što smo raskinuli… Samo nastavljaš da lažeš i ne želiš da prestaneš, samo sam pokušavala da se setim koliko smo predivni bili tužni. Jako tužno što si nas doveo do ovoga”. Bella je tu uključila i screenshotove njihovog razgovora gde ga ona pita da li može da koristi video venčanja za svoju knjigu, a on je rekao da želi, kao i da želi da mu Bella pošalje taj video, jer mu je to jedna od najlepših uspomena u životu.

Mod Sun je ponovo odgovorio na to, rekavši da je sve to bilo davno kada su pokušavali da “izglade stvari”, kao i da je šokiran što je ona objavila video sad. Najzad, da bi porekla sve to, Bella je podsetila da je Mod raskinuo s njom na godišnjicu smrti njenog oca, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2007. godine, 15. aprila. Takođe je rekla da je venčanje bilo lažno, tj. iznenađenje za Moda, jer mu je to bilo jedna od neostvarenih želja.

Mod je onda krenuo da pravda to time da tada nije znao da će Bella “preuzeti” artwork za njenu knjigu, koju je navodno uradio on. Za to još nije izneo konkretne dokaze, ali ostaje nam samo da sačekamo i vidimo šta će se dalje desiti.

Pročitajte još  Bella Thorne: Više sam sa momcima jer nikad ne znam šta devojke žele od mene!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.