BTS, momci iz 1D, Shawn… Evo kako izgleda trenutna statistika glasova za iHeart Radio Awards!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
12
Views:
341

Glasovi za iHeart Awards polako se skupljaju a Stats Awards na Twitteru iznosi brojke koje nam govore kakvo je trenutno stanje sa glasovima!

Kategorija Best Solo Breakout odnosi se na izvođače koji su tokom godine napustili bendove – pogađate, momci iz One Directiona u potpunosti vladaju ovom kategorijom, a sreću im kvari samo Camila Cabello koja polako ali sigurno stremi ka vrhu, međutim, Louis Tomlinson za sada ubedljivo pobeđuje! Dok Harry ovde stoji slabije od svog 1D kolege, njegova obrada pesme „The Chain“ za dlaku je prva u kategoriji za najbolju obradu, dok ga polako stiže Shawn Mendes sa „All We Got“!

Shawn Mendes na vrhu je i kategorije za najbolji tekst sa svojim hitom „There’s Nothing Holding Me Back“ a najbolji spot za sad drži Selena Gomez i „Bad Liar“, iza nje je Demi Lovato dok „Despacito“ koji je nominovan u dosta kategorija prilično zaostaje. BTS Army takođe treba pomenuti s obzirom da oni ubedljivo drže kategoriju za najbolji fandom sa čak osam miliona glasova dok prvi bend iza njih ima tek tri! Isto važi i za najveći bojbend gde je BTS neprikosnoven. Pogledajte i sami celu statistiku!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/iHeart Radio

5 thoughts on “BTS, momci iz 1D, Shawn… Evo kako izgleda trenutna statistika glasova za iHeart Radio Awards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.