Već oborili i rekord: Pogledajte BTS “Tiny Desk” koncert!

Najpoznatiji K-pop bend na svetu, BTS, u stanju je rekorde da obori i samom najavom nekog projekta, a kada projekat konačno izađe, rekordi su očigledno neminovni. Prošao je svega jedan dan od najave njihovog koncerta za NPR projekatTiny Desk“, a koncert je već objavljen, tako da na ovo zadovoljstvo niste morali uopšte da čekate – već ga možete pogledati na YouTube kanalu NPR Music!

Ovaj koncept nastupa postao je još popularniji u doba pandemije korona virusa, jer može da se izvede bez publike, u akustičnoj i “intimnijoj” atmosferi. Momci su se ovim nastupom pridružili imenima poput Billie Eilish, Taylor Swift, Harryja Stylesa i drugih velikih zvezda koje su se već oprobale u sličnom studiju u akustičnim verzijama, a BTS je uspeo za svega 25 minuta da probije i rekord za najgledaniji video u prvom danu.

Prva stvar koju ćete na koncertu čuti je svakako njihov najaktuelniji singl “Dynamite”, a fanovi imaju to zadovoljstvo da konačno čuju i “Save Me” i baladu “Spring Day” za sam kraj. Zbog pandemije nije bilo moguće da se koncert održi u prostoru koji je popularan za “Tiny Desk”, pa su momci nastupili u svom gradu u muzičkoj prodavnici, ali je i sam RM poslao optimističnu poruku vezanu za celu situaciju: “Nikad nije bilo ovako teško leto, ali svi znamo da će doći proleće” rekao je on entuzijastično.

Pročitajte još  Zajedno smo jači: Podrška BTS fandoma Famozi daje rezultate već ovog vikenda!

Producenti “Tiny Deska” izjavili su da im je saradnja s BTS-om dugo bila san! “Godinama smo hteli da se ovo ostvari sa BTS-om i čak smo gledali da li ćemo moći da ih sve stavimo iza malog stola za kojim zvezde uglavnom nastupaju i da li će stočić biti dovoljan za njihove koreografije. Na kraju je pandemija učinila da se ovo ostvari” izjavili su oni. Kako vam se čini koncert? Uživajte i pridružite se više od šest miliona ljudi koji su koncert već odgledali!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Suga (BTS) o svom solo projektu: U njemu saznajete sve o mojoj sadašnjosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.