Ne propustite: Objavljen ceo Taylor Swift “Tiny Desk” koncert!

Taylor Swift, gitara, klavir i mali prostor u kom je savršeno čujete – san verovatno svih Swiftieja, koji se ostvario nekoliko fanova koji su se pojavili na njenom “Tiny Desk” koncertu koji je snimila u saradnji sa NPR radio stanicom. Ako volite “nežnije” verzije Taylorinih pesama, ovaj koncert je za vas!

Tay je otvorila šou predstavivši se kao i uvek, a zatim je zapevala “The Man” na gitari, objasnivši da je ideju za ovu pesmu imala godinama. Odmah posle “The Man” usledila je njena omiljena pesma ikada “Lover” uz koju je dala i lepo objašnjenje stiha “with every guitar string scar on my hand”: “Kad sam bila mala svirala sam dok mi prsti ne prokrvare, i i dalje imam ožiljke od toga. To je i metafora, u životu vam se skupljaju određeni ožiljci, a ako vas neko uzme za ruku i povede, bolje bi mu bilo da povede i sve vaše ožiljke” ispričala je ona, pa je usledila pesma.

Taylor nije preskočila ni favorit fandoma, pesmu “All Too Well”, a iznenađenje sa albuma “Lover” bila je i sjajna balada “Death By A Thousand Cuts” kojoj je Tay dala posebnu energiju. Pogledajte ceo koncert i javite nam kako vam se dopada!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS dominira, Selena Gomez i Justin Bieber takođe u prvom planu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.