Italijanska TikTokerka brutalno pokrala Tini!

Za italijansku TikTokerku Gaiu Bianchi teško da je bilo ko čuo van Italije, ali ona ovih dana stiče svetsku slavu plagiranjem remixa pesme “High” koju je Tini nedavno objavila sa koleginicom Mariom Becerrom. Interesantno, Gaiain producent uopšte ne krije šta je uradio, ali tvrdi da mu zakon ne može ništa!

Gaia je tako najavila svoju pesmu “VVS”, objavivši delić iz nje, ali odmah su je poklopile optužbe da je krala od Tini i Marie. I zaista, kad uporedite dve pesme, one deluju praktično identično – od ritma do načina pevanja. Da ne znamo drugačije, mislili bismo da je Gaia jednostavno dobila dozvolu da prepeva pesmu. Međutim, producent Andrea Tradez tvrdi da nije ništa ukrao.

“U 2020. godini svi se prave pametni. Hoću da kažem ovim velikim umovima da je krađa pesme veoma drugačija stvar od onoga što oni pričaju. Gaiana pesma je rođena kao kombinacija repa i hip-hop zvuka. Hip-hop je rođen iz koncepta semplovanja: Uzmete postojeću pesmu. modifikujete je i stvorite nešto potpuno novo. Plagiranje ne postoji ako koristite do osam sekundi. Ova pesma je uzela šest sekundi. Sve ostalo je novo – bas, bubnjevi i klavir. Pre nego što nešto kažete, možda bi trebalo malo da se obrazujete”, izjavio je on, a prenosi portal Webboh.

Pročitajte još  Anin blog: Najlepša izdanja Martine Stoessel!

U prevodu, da, ovo jeste kopija pesme Tini i Marie, samo što ju je ovaj producent iskopirao taman dovoljno da ne može da bude tužen! Uostalom, poslušajte i sami poređenje dve pesme, s tim što još jednom, Gaia još uvek nije objavila celu verzij svoje numere.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Italijanska TikTokerka brutalno pokrala Tini!

  1. Samo malo lepse naslov stavite. Nije nista “pokrala”. Preuvelicavate malo 🙂 ogroman sam Tinista, ali smatram da Tini nije “pokradena” kao sto vi kazete. Pozdrav.

  2. Pesma je, očigledno, samo loša kopija High – a! To je toliko providno da ne znam kako jos mogu da se odbrane…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.